Home / 360° shows

360° shows

astronaut-kattevennen-cosmodrome-groene-tunnels-4.jpg

360° shows

Koop je ticket aan de hand van jouw filmkeuze.

Tijdstippen:
360° shows mei - juni - september
woensdag, zaterdag en zondag: 14u en 15.30u
360° shows zomervakantie
weekdagen: 11u, 14u en 15.30u
zaterdag en zondag: 14u en 15.30u

Aanbod 360° shows
De Cosmodrome heeft een uitgebreid aanbod aan 360° shows:

NIEUW!! (vanaf 20 juli 2018)
Mars 1001 (8+)

Het is 2031 en we maken live de eerste bemande vlucht naar Mars mee! Zes astronauten zijn klaar voor de reis van hun leven en hun verblijf op de rode planeet. Maar zo'n ongelooflijke reis door de donkere, koude ruimte is uiteraard niet zonder gevaar...

NIEUW!!
Op reis met Seppe Supernova (3-6 jaar)

Ga samen met Seppe Supernova op een leuke ontdekkingstocht doorheen het zonnestelsel en bepaal zelf de volgende halte van je raket!

We Are Stars (14+)
Waar zijn wij van gemaakt? Waar komt het allemaal vandaan? 'We Are Stars' onderzoekt de geheimen van onze kosmische scheikunde en ons explosief onstaan.

Polaris (6+)
James, een rondreizende pinguïn van de zuidpool, ontmoet de vrolijke beer Vladimir op het ijs van de noordpool. Ze worden vrienden en vragen zich af waarom de nacht op de polen van de aarde soms zes maanden duurt.

Dinosaurs at Dusk (5+)
Beleef het avontuur van Lucy en haar papa. Samen maken ze een reis door de tijd en ontmoeten ze de voorouders van de volgels: de dino's.

Astronaut (8+)
Hoe beïnvloedt een langdurig verblijf in de ruimte het lichaam van een astronaut? Wel, onze testpiloot kan je er alvast meer over vertellen.

Earth, Moon and Sun (8+)
Coyote mag dan wel sluw zijn, hij is toch wat in de war wat hij allemaal aan de hemel ziet. Samen ontdek je hoe het juist zit met maanfasen, eclipsen en andere vraagstukken.

Dawn of the Space Age (8+)
Herbeleef de tijden van de ruimte-exploratie. Van lancering van de eerste satelliet, de Spoetnik, over de legendarische landingen op de maan, tot het permanente verblijf van de mens in de ruimte!

Dream to Fly (10+)
Ontwar samen met Leonarde Da Vinci, de gebroeders Montgolfier, de Wright brothers en andere uitvinders de geheimen van het vliegen.

We Are Aliens (10+)
Is de aarde echt de enige planeet waar leven bestaat? 'We Are Aliens' neemt je mee op een boeiende zoektocht naar buitenaards leven.

Secrets of the Sun (10+)
Welke rol speelt de zon in ons zonnestelsel? We beleven de onvoorstelbare kracht van de zon en haar invloed op de planeten en het leven hier op aarde.

Life of trees (5+)
In 'Life of Trees' nemen Dolores, een mondig lieveheersbeestje en Mike, een eigenzinnig vuurvliegje je mee op avontuur naar de leefwereld van de bomen.

Foto's van 360° shows