Cosmodrome zoekt vrijwilligers

Infodag op donderdag 16 februari om 19u

Cosmodrome zoekt vrijwilligers

Cosmodrome, het Genks wetenschapscentrum rond astronomie en ruimtevaart, zoekt enthousiaste vrijwilligers. Cosmodrome organiseert doorheen het jaar tal van activiteiten, cursussen en evenementen waar astronomie, ruimtevaart en aanverwante wetenschappen centraal staan. Denk bijvoorbeeld maar aan de Nacht van de vallende sterren, de 360° filmvoorstellingen, de wetenschapscafés en de vele waarneemmomenten. Dit zou onmogelijk zijn zonder de steun van een enthousiaste ploeg van vrijwilligers.

Om dit divers aanbod voor jong en oud te kunnen blijven garanderen zoekt Cosmodrome met regelmaat naar mensen die zich als vrijwilliger willen inzetten. Ben je geïnteresseerd in sterrenkunde en ruimtevaart of ben je eerder iemand die graag evenementen in goede banen helpt te leiden of bezoekers graag onthaalt en verder helpt? Dan is vrijwilligerswerk bij Cosmodrome misschien wel iets voor jou!

Op donderdag 16 februari om 19u00 wordt er een informatiesessie georganiseerd bij Cosmodrome.
Naast informatie over de vrijwilligerswerking en de werking van de Cosmodrome kan je vooral met de vrijwilligers zelf in gesprek gaan en uit eerste hand horen wat je allemaal kan doen. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via kattevennen@genk.be

INFODAG VRIJWILLIGERS

Wanneer?
Donderdag 16 februari 2023, om 19u
inschrijven via kattevennen@genk.be

Waar?
Cosmodrome - Kattevennen
Planetariumweg 18
3600 Genk
Kijk hier hoe je ons kan bereiken

Bekijk hier ons aanbod

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Contact & info

kattevennen@genk.be
+32 89 65 55 55
www.kattevennen.be