Home / Blog

Blog

Vind jouw weg naar Toegangspoort Kattevennen

Reeks: 10 dingen die je nog niet wist over de maan

We kennen allemaal de maan. Toch zijn er nog een heleboel dingen aan de maan die niet bij iedereen bekend zijn. In deze reeks gaan we net die zaken eens helemaal uit de doeken doen! Deze week nummer 1.

Lees verder

Ken jij deze 5 leuke boeken over de maan?

Naar aanleiding van de 50ste verjaardag van de eerste mens op de maan zetten we onze vijf leukste boeken over de maan in de kijker.

Lees verder

Nooit geweten dat er ook een wetgeving in de ruimte bestaat?

Met toekomstperspectieven zoals space-mining, ruimtetoerisme en ruimtekolonisatie is er noodzaak aan internationale afspraken en een wetgeving in de ruimte.

Lees verder

Zo maak je wandelen voor kinderen leuk: onze tips!

Wij zelf vinden wandelen meestal wel leuk. Maar met kinderen erbij hoor je al snel “Ik ben moe! Is het nog ver?”. Toch kan het ook voor kinderen prettig zijn om te wandelen. We hebben enkele handige tips op een rijtje gezet om je – letterlijk – op weg te helpen.

Lees verder

Hoe je met een verrekijker de landingsplaats van Apollo 11 op de maan kan vinden.

Kijken naar de maan hoeft geen dure hobby te zijn. Met een gewone verrekijker kan je al heel wat spectaculaire dingen aan de sterrenhemel zien!

Lees verder

Doe deze 5 dingen met je kinderen tijdens de paasvakantie in Kattevennen.

Eindelijk vakantie! Tijd om terug op adem te komen en de dagelijkse sleur even achter je te laten. Ben je nog op zoek naar een leuke activiteit? Noteer dan zeker een dagje Kattevennen in je agenda. Want deze 5 dingen zijn super leuk om hier met je kroost te doen!

Lees verder

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Op 21 juli 2019 is het 50 jaar geleden dat de mens voor het eerst voet zette op de maan. Door de moderne technologie van vandaag zullen we binnenkort getuige zijn van een héél andere Space Race dan 50 jaar geleden. Ben jij klaar voor die volgende stap?

Lees verder