19 augustus 2019

Cosmodrome, een planetarium op kindermaat? Deze 4 mamablogsters deden de test!

kleuter-cosmodrome-1.jpg

Cosmodrome, een planetarium op kindermaat? Deze 4 mamablogsters deden de test!

Cosmodrome, een leuke uitstap voor kinderen die meer willen weten over onze ruimte -  Unicorns & Fairytales
Op de blog van Unicorns & Fairytales kan je naast de verhalen over het dagdagelijks leven van Nathalie ook vaste rubrieken terugvinden. Zoek je inspiratie voor een lekkere lunch of nog op zoek naar een leuke formule voor een verjaardagsfeestje?  Je vindt het op haar blog. Stiekem vinden wij de blog over de vertelstenen wel super leuk!

Onlangs ging Nathalie, met haar man en 2 zoontjes op een weekendje naar Limburg en passeerde daarbij ook de Cosmodrome.
Haar verhaal kan je hier lezen!

Kattevennen-Cosmodrome, zomer eiken en sterren kijken -  Cosmopoliclan
Mamablogster Sarah is een travelholic. Samen met haar man Fatih en 2 dochters Alegra en Jade trekt ze de wereld rond. Hun reisavonturen vormen voor velen een bron van inspiratie. Met haar blog ‘Cosmopoliclan’ deelt ze graag haar reiservaring met jong én oud.

Vorige zomer boekte Sarah een weekendje Kattevennen. Naast de Cosmodrome en de minigolf, ging het gezin van Sarah ook met een ranger van het Nationaal Park Hoge Kempen op stap.
Hun avonturen kan je hier lezen.


Planetarium bezoek met kinderen in Genk -  Kreanimo
Inspiratie nodig rond educatieve materialen, ecologie, speelgoed, films en opvoeding? Dan zit je goed bij mamablogster Ilse.
Op haar blog ‘Kreanimo’ vind je naast tutorials en printables ook leuke reistips. Reistips over wat je wel en ook wat je zeker niet moet doen. Voor haar drie kinderen vind Ilse beweging, cultuur of educatie bij daguitstappen heel belangrijk.

Niet toevallig dat haar kinderen een namiddag Cosmodrome voorstelden toen ze vroeg of ze een ‘cinema’ke’ wilden doen!
Hun belevenissen kan je hier lezen.


Domein Kattevennen en Cosmodrome met kinderen – Reistips met kids
Op Reistips met kids lees je alles over reizen met kinderen, kindvriendelijke vakanties, stedentrips en uitjes met kids. De bloggers van Reistips met kids reizen graag en vaak.
Ongeveer 4 x per week publiceren ze een nieuwe blog. De leukste kindvriendelijke bestemmingen, de beste tips voor reizen met kids en geteste kindvriendelijke uitjes komen voorbij.

Blogster Marylin maakte met haar gezin een daguitstapje naar Kattevennen – Cosmodrome. Haar ervaring kan je hier lezen.