Space-Party

Space-Party

Vier jouw verjaardagsfeestje bij ons!

Organiseer jouw verjaardagsfeestje in de Cosmodrome. Je kan kiezen uit twee feestformules met pretgarantie! Het leukste kinderfeestje ooit!

Rakettheater

Ga aan de slag als een echte raketbouwer. Samen met de astroranger van de Cosmodrome bouw je een raket die je daarna ook mag lanceren! Ready, set, GO!! Na een drankpauze geniet je in de 360° filmzaal van ‘Dream to Fly’, een leuke show over ‘het vliegen’. Als afsluiter van het feestje neemt onze astroranger je mee naar de sterrenhemel van de avond en ontdek je zo welke planeten en sterren er aan de hemel te zien zijn.
Reserveer deze Space Party

Zwaartekracht

Beleef via allerlei leuke proefjes hoe zwaartekracht werkt en wat het met jou doet! Samen met je vrienden bouw je een maanlander. Zal jouw ei een veilige landing maken? Na een drankpauze geniet je in de 360° filmzaal van ‘Astronaut’, een leuke show over ‘het leven van een ruimtevaarder’. Als afsluiter van het feestje neemt onze astroranger je mee naar de sterrenhemel van de avond en ontdek je zo welke planeten en sterren er aan de hemel te zien zijn.
Reserveer deze Space-Party

Praktisch

  • een Space-Party is te boeken op de tweede of vierde woensdag van de maand (uitgezonderd in de schoolvakanties)
  • op woensdagnamiddag van 14u tot 16u30
  • Prijs: €75 voor de Astroranger (gids) + €2/kind
  • Prijs inclusief drankje, materiaal, snoepzakje en button voor de jarige
  • voor kinderen van 8 t.e.m. 12 jaar

Ook leuk!
Combineer je Space Party met een Pannenkoekenfestijn bij Brasserie De Krater. Voor €8 per kind krijg je naast overheerlijke pannenkoeken er ook nog een frisdrank en een mini donut als dessert bij.
(reserveer je Pannenkoekenfestijn bij De Krater - info@dekrater.be of 089/56.57.90.)