Home / De Warmste Week - 24u Vormingplus

De Warmste Week - 24u Vormingplus

21 en 22 december 2018

warmste-week.jpg

Cosmodrome doet mee aan De Warmste Week

Op 21 en 22 december organiseert Vormingplus Limburg in kader van De Warmste Week van Music for Life (Studio Brussel) een vormingsmarathon: de 24u Vormingplus.
Een dag en een nacht lang organiseren ze, in en rond hun gebouw in het centrum van Hasselt, allerlei activiteiten. De opbrengst gaat naar Horizont vzw.

Ook wij staan tijdens de 24u Vormingplus in voor twee uur entertainment! Kom samen met astrorangers Eric en Ruben van de Cosmodrome de hemel observeren. Tijdens de waarneemsessie kom je alles te weten over de Maan. Bij slecht weer of bewolking is er een alternatief voorzien. Dan vertellen onze astrorangers je graag meer over kometen en de Kerst ster. Is de ster 2018 jaar geleden echt "stille blijven staan"? Je leert het van hen!

PRAKTISCH

  • waarneemsessie van 23u tot 01u
  • kleed je lekker warm en vergeet zeker je handschoenen niet!
  • waar: Vormingplus Limburg vzw - Cellebroedersstraat 13-15 - 3500 Hasselt
  • alle activiteiten van de 24u Vormingplus zijn gratis. Ze vragen enkel een vrije bijdrage aan alle deelnemers, die ze volledig aan Horizont vzw schenken.
  • je kan aan alle activiteiten van de 24u Vormingplus deelnemen zo lang er plaats is. Inschrijven is niet noodzakelijk maar wel aan te raden. Inschrijven kan hier.

Meer weten over de rest van de activiteiten van de 24u Vormingplus? Bekijk het hier.