Technologiebende - zomerkampen

Technologiebende - zomerkampen
Astronautenkamp

Hoe ziet het leven van een astronaut op de maan eruit? Waarom moet een astronaut een ruimtepak dragen? En wat is er nodig om een maanbasis te bouwen?
Kom het allemaal te weten tijdens je ruimtemissie in de Cosmodrome. In dit kamp combineren we wetenschap en sport samen!
Inschrijven?
KAMP JULI - 6 juli t.e.m. 10 juli
KAMP AUGUSTUS - 24 augustus t.e.m. 28 augustus


 

Cosmic Adventure

Dit kamp is letterlijk een ‘cosmic adventure’. Je bedje staat klaar in mooie tenten. Van hieruit ga je iedere dag een ander avontuur tegemoet. Ieder avontuur bestaat zowel uit avontuurlijke sportactiviteiten (o.a. mountainbike, boogschieten, muurklimmen) als uit activiteiten in de Cosmodrome waar je meer leert over raketten en er zelf eentje lanceert! Tijdens een spectaculaire 360° show neem je een kijkje in de ruimte zoals een astronaut en test je zelf de wetten van de zwaartekracht.
Inschrijven?
KAMP JULI - 6 juli t.e.m. 10 juli
KAMP AUGUSTUS - VOLZET
 

Robotica en sport

Onder het motto ‘Een gezonde geest in een gezond lichaam’ biedt dit kamp uitdaging op beide vlakken. Op het programma staat een plezante mix van sporten, afgewisseld met een initiatie in robotica. Op een inspirerende manier word je rondgeleid in de magische wereld van de robots. Welkom in de toekomt!
Inschrijven?
KAMP JULI - 13 juli t.e.m. 17 juli - extern
KAMP JULI - 13 juli t.e.m. 17 juli - intern
KAMP AUGUSTUS - 17 augustus t.e.m. 21 augustus - extern