Vrijwilliger ondersteuning evenementen Cosmodrome

Vrijwilliger ondersteuning evenementen Cosmodrome

Het heelal ontdekken? Dat kan je in Cosmodrome. Cosmodrome is een volkssterrenwacht met een planetarium en een expo over de kosmos, gelegen in het natuur- en recreatiegebied Kattevennen te Genk. Cosmodrome wil wetenschap tot bij het publiek brengen door in te zetten op allerlei activiteiten rond astronomie en ruimte-exploratie. Jaarlijks ontvangt Cosmodrome 50.000 bezoekers.

Doorheen het jaar organiseert Cosmodrome tal van evenementen gericht op een breed publiek. Denk maar aan de Nacht van de Vallende sterren, het Cosmic Café en de nationale sterrenkijkavonden.

Om deze evenementen in goede banen te helpen leiden, zoekt Cosmodrome enthousiaste vrijwilligers. Ben je een hulpvaardig, zelfstandig en verantwoordelijk persoon? Dan ben jij misschien wel de vrijwilliger die we zoeken. Als ‘vrijwilliger evenementen’ ben je all round inzetbaar. Je helpt het evenement op te stellen, je ontvangt en begeleid bezoekers en achter de schermen zie je dat alles vlot loopt.

Je komt terecht in een levendige organisatie met een sterke vrijwilligerswerking.

Je krijgt een forfaitaire vrijwilligersvergoeding en je vervoersonkosten worden terugbetaald. Er worden ook met regelmaat overlegmomenten georganiseerd zodat je verbonden bent met de andere vrijwilligers en de organisatie.

Regelmaat:
af te spreken

Organisatie:
Cosmodrome – Kattevennen vzw

Vaardigheden:

  • Enthousiast
  • Zelfstandig
  • Hulpvaardig
  • Sociaal
  • Punctueel
  • Verantwoordelijk

Toegankelijk voor:
individu

INFODAG VRIJWILLIGERS

Wanneer?
Donderdag 16 februari 2023, om 19u
inschrijven via kattevennen@genk.be

Waar?
Cosmodrome - Kattevennen
Planetariumweg 18
3600 Genk
Kijk hier hoe je ons kan bereiken